Meijer volgt Moghaddasian op

Persbericht: Het bestuur van Alterno heeft vandaag bekend gemaakt dat Ali Mohaddasian volgend seizoen niet meer aan het roer zal staan bij Alterno Dames 1. Hij wordt opgevolgd door Eric Meijer,  de huidige trainer van Alterno Dames 2.

Moghaddasian heeft zelf, na rijp beraad, besloten dat hij aan het einde van dit seizoen zal stoppen als trainer van dames 1. Hij heeft de hoofdmacht van Alterno, met een onderbreking van twee seizoenen, gedurende zes jaar onder zijn hoede gehad. Met de dames veroverde hij de Nationale beker in 2013 en de Landstitel in 2014. Ali Moghaddasian is sinds 2007 aan Alterno verbonden. Onder zijn bezielende leiding werd het eerste herenteam van bescheiden middenmoter, een team elk jaar mee deed om het kampioenschap in de eerste divisie. Met zijn overstap in 2011 naar de vrouwen werd dames 1 een team dat zich structureel nestelde in de top van het Nederlandse volleybal.

Het bestuur hecht er grote waarde aan dank uit te spreken voor alles wat Ali Moghaddasian voor de vereniging heeft betekend en wenst hem het allerbeste met het vervolg van zijn trainerscarrière.

Moghaddasian wordt opgevolgd door Eric Meijer (28). Het bestuur en Eric Meijer zijn een contract voor één jaar overeengekomen, met een optie voor verlenging. Meijer is sinds 2014 hoofdtrainer van Alterno Dames 2. Onder zijn leiding werd Alterno 2 een vaste waarde in de topdivisie. Ook slaagde hij erin diverse jonge talenten van Alterno op dit podium te laten debuteren en door te laten stromen naar Dames 1.

Eric Meijer geeft aan blij te zijn met het in hem gestelde vertrouwen en de kans die hij hierdoor krijgt: “ Na vijf jaar actief te zijn geweest binnen verschillende geledingen van Alterno, onder andere als hoofdtrainer van dames 2 en als eindverantwoordelijke bij de mini-afdeling en de Alterno Volleybal Academie,  is dit een fantastische uitdaging die ik niet kan laten lopen. Naast het ontwikkelen van jonge speelsters ga ik ook de uitdaging aan om dames 1 weer in het hart van de vereniging te zetten en de regio functie te vergroten. Aangezien het einde van het seizoen nadert, zal ik de komende tijd druk bezig zijn om een zo sterk mogelijke selectie samen te stellen.”

Voor nadere informatie:

Henk Wijnsma Voorzitter Alterno 06-51186180

Einde persbericht (JM)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties