Medaille voor Jongens E2

Zaterdag 22 april. De laatste competitieochtend van Bas, Simon, Tim en Sander in JE2. Op naar het Omnisport om daar 2 wedstrijden te spelen. Bij het zien van de tegenstanders deinzen de jongens even terug “het zijn weer van die lange meiden”.
Na een peptalk van ons als begeleiders en het bespreken van onze eigen doelen ( zoveel mogelijk in 3 keer spelen, genieten en gaan voor 10 punten aan onze kant) en de yell gaan ze van start.
Soms een dipje maar wat zitten er ook spannende rally’s tussen. Er wordt hard gelopen voor de bal, mooi samenspel en vooral plezier. De trots spat van de koppies als al snel de 10 punten aan onze kant gehaald zijn. Hup door, kijken we of de 15 punten kunnen halen en in de tweede set winnen de jongens met 25-20. Top gedaan
De eerste wedstrijd eindigt in een gelijke stand.

Even weer bij elkaar en door naar de tweede wedstrijd. Ja ook dit zijn lange meiden, maar we gaan ervoor. De eigen doelen hoeven wij niet meer te noemen, de jongens vullen elkaar aan en de doelen staan er weer.
Wat een plezier als een bal vanuit het achterveld nog gehaald wordt en met mooi samenspel mooi over het net gespeeld wordt. Ook deze wedstrijd weten de jongens met een gelijke stand af te sluiten.
Wat een kanjers! Wat een prestatie van dit team om als 3e in de poule te eindigen.
Voor ons als begeleiders zijn het ware kampioenen. Een medaille is dan zeker verdiend.
Een mooie afsluiting van een gezellig seizoen!

Groeten Daniel en Mirjam

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 23 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *