MC2 winterkampioen na spannende wedstrijd!

15 december was het zover. Alterno MC2 tegen Dynamo MC1 de kampioenswedstrijd voor de winterkampioen. Om 9:30 uur uit bij Dynamo. De meiden waren al vroeg in de sporthal om zich goed voor te bereiden op deze wedstrijd. Zenuwachtig waren de meiden wel hoor. Vorige wedstrijd tegen dynamo MC1 ging de meiden goed af die hadden ze gewonnen met 3-1. Maar vandaag moesten ze het nog een keer doen. En ging dat ze wel lukken?
De eerste set begon meteen al spannend. Het ging gelijk op tot de 13-13 toen liepen de Alterno meiden uit. De eerste set was in de pocket met 25-15. Maar we hadden nog niet gewonnen we moesten er minimaal nog 2. De 2e set starten de meiden van Alterno niet zo goed. De dynamo meiden liepen al meteen ver uit. maar na een timeout en een paar goede aanwijzingen van de coach gingen de meiden er weer voor. Helaas was dat net niet op tijd en ging de set naar de meiden van dynamo met 21-25. Op naar de 3e set. Dit was de spannendste set want het stond 1-1. Wie gaat deze set winnen? De meiden van Alterno hadden de knop weer omgezet en gingen er weer vol voor na een verloren set. Het ging weer heel gelijk op. Maar halverwege de set liepen de meiden van dynamo uit. De Alterno meiden moesten knokken om dicht bij de dynamo meiden te blijven. Na een timeout van de coach van Alterno op 18-24 voor Dynamo. De meiden moesten echt knokken voor deze set. Na een super mooie serves serie van sanne en met de hulp van alle meiden wisten we de set toch nog binnen te krijgen met 26-24.
Maar toen de 4e set. De meiden hadden de 3e set zo hard geknokt dat ze de 4e set even de flow kwijt waren. De meiden maakte veel eigen foutjes en Dynamo een paar super mooie serves series. Dus deze set ging naar Dynamo.
De 5e set het was nu of nooit. En dat wisten de meiden ook heel goed. Dus de strijdlust was weer te zien in de ogen van de meiden maar die strijdlust was ook te zien in de ogen van de Dynamo meiden. Dit beloofde een hele spannende set te worden. De hele set lang hebben beide teams kei hard geknokt. Het ging gelijk op. En toen stond het 14-13 voor de Alterno meiden. Na een super langer relly waar overal ballen van de grond af werden verdedigd en mooie ballen werden gespeeld en geslagen. Was daar het moment. Een lullig balletje via de net rand van aniek en de meiden van dynamo konden er net niet bij. 15-13
Alterno MC2 winterkampioen!!

Na deze super spannende waarin beide teams super goed hebben gespeeld en kei hard hebben geknokt voor elk punt.
De teams waren zo gewaagt aan elkaar. Een hele leuke wedstrijd om te zien!

Super goed gedaan meiden wij zijn trots op jullie!

En beide succes volgend jaar in de hoofdklasse!!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 21 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *