MC2 definitief kampioen

Eindelijk is het zeker, wij zijn kampioen!. Na de overwinning tegen SV Dynamo MC2 waren we al bijna zeker van het kampioenschap. We hoefden alleen nog maar 2x te winnen van SV Dynamo MC3. Na de 1e overwinning kregen we thuis te horen dat de nummer 2 (onze grootste concurrent) met 4-0 van de nummer 3 verloren had.  De training nadat we definitief kampioen waren werden we aan het einde overvallen door de ouders, die met taart en medailles de training binnen vielen. Dus we hebben er een groot feest van gemaakt met het hele team en alle ouders. De week daarna hebben we een hele leuke laatste training gehad.

De vrijdag daarna (20/4) hadden we onze allerlaatste wedstrijd met het team. Deze was tegen de nummer 6 (SV Dynamo MC3). Het maakte niets meer uit wat we zouden doen, want we waren toch al kampioen. Maar toch hebben we ook die wedstrijd met 4-0 gewonnen. Voor de wedstrijd hadden we ons haar groen gespoten en groene strepen op ons gezicht gezet, zelfs de coach ging met groen haar het veld op. We hebben met toeters en vlaggetjes langs de kant gestaan en er was veel publiek op de tribunes. Omdat dit echt de allerlaatste keer is dat we met dit team hebben gevolleybald, zijn we na afloop van de wedstrijd met het team op de foto
gegaan met alle spandoeken en bloemen. En alsof dat nog niet genoeg was is er een cadeau aan Oscar (onze trainer / coach) gegeven.
En zijn we met zijn allen (ook alle ouders) een ijsje gaan halen.

DIT WAS ECHT EEN TOP SEIZOEN! OP NAAR HET VOLGENDE….!

Anne en Femke en ons fantastische team MC2

Anouk, Lynn, Lieke, Dorna, Djoeke, Tessa, Dora, Lotte en onze trainer en coach Oscar.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *