MC2 bijna kampioen

De wedstrijd is 2 keer verplaatst, maar donderdag 15 maart konden we uiteindelijk de wedstrijd spelen. Alterno was zo sportief om bij Dynamo te gaan spelen terwijl het eigenlijk een thuiswedstrijd was. Als we in de race wilden blijven voor het kampioenschap moesten we met 3-1 winnen.

De spannende 1e set verloren we met 22-25. De 2e set herpakten we onszelf met het kampioenschap en de Burger King als beloning in ons achterhoofd. We wonnen de set met 25-16. Na de 2e set gewonnen te hebben gingen we vol zelfvertrouwen de 3e set in. Die wonnen we met 25-18. In de 4e set bij een stand van 24-19, overtuigde Dynamo de scheids dat het 2 punten geleden niet eerlijk was gegaan. We gingen verder met een stand van 23-19. En uiteindelijk wonnen we de set.

Het was een leuke wedstrijd met veel lange rally’s. Onze fantastische trainer/coach Oscar nam ons mee naar de Burger King als we zouden winnen. Met een 3-1 winst gingen we daarheen. Het was heel lief van Oscar dat hij ons daar mee naar toe nam en het was super gezellig, jammer genoeg was Lotte er niet bij door de griep.
Met nog 2 wedstrijden in het vooruitzicht staan we nu met 1 been op de hoogste trede van het podium.

Lynn en Djoeke en ons fantastische team MC2:
Femke, Dorna, Lieke, Anouk, Dora, Anne, Lotte, Tessa en de trainer/coach Oscar

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *