MC strandt in voorronde NOJK

Van de 8 teams van Alterno gaan er zeven de halve finales van de Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen (NOJK) in. Daarin wordt op zaterdag 15 februari gestreden voor een plaats in de finaleronde van 11 april.

Niet alle teams hoefden zaterdag in actie te komen. De jongens en meisjes A en B waren vrij en mochten meteen door naar de semi-finales. De overige vier teams moesten wel aan de bak. Voor meisjes C pakte het niet goed uit. In de kruisfinale werd met 2-1 verloren van De Krekkers (25-19, 22-25, 15-10). De overige drie teams wisten zich wel te plaatsen. Jongens C won van Set-Up Ijsselmuiden en Sneek en deelde de punten met Sudosa en PDK Huizen, wat genoeg bleek voor plek twee in de poule en directe plaatsing voor de halve finale.

CMV

Jongens en Meisjes CMV moesten zich via de kruisfinale naar een plaatsje in de volgende ronde zien te knokken. Dat lukte jongens CMV in een driesetter die werd gewonnen van Zwolle met 2-1. Meisjes CMV won eveneens. Het had geen enkele moeite met Hake Tjoba (25-9, 25-9).

Alle teams van harte proficiat.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 februari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *