MB3 pakt de punten

Zaterdag speelde meisjes B3 hun eerste thuiswedstrijd tegen SV Dynamo MB5. De eerste set begonnen de meiden enthousiast en geconcentreerd. Ze speelden leuk en gingen voor elke bal. De inzet leverde een voorsprong  op die ze de hele set niet uit handen hebben gegeven en met 25-15 was het eerste punt binnen. De tweede set ging een tijdje gelijk op, maar de tegenstander kreeg meer grip op het spel en zag kans om uit te lopen. De foutjes namen toe en er werd minder in drie keer gespeeld. Ondanks een mooie eindspring ging de set met 20-25 naar Dynamo.

De derde set liep in het begin niet echt lekker. De meiden hadden last van misverstanden onderling en moeite om elkaar te vinden. Ook de derde set ging met 20-25 naar de tegenstander.

In de vierde set stonden onze meiden er weer. Het spel liep lekker, de punten kwamen binnen en vanuit een 8-1 start is de voorsprong niet meer uit  handen gegeven. Met 25-15 was de vierde set binnen en stond het 2-2.

Alle hoop op een goede vijfde set. Op de tribune werd elk punt met gejuich en applaus begroet. En de meiden speelden als in de eerste set. De voorsprong liep gestaag op en met 15-5 haalden ze de winst binnen. De eerste punten en gewonnen wedstrijd van het seizoen werden met veel gejuich gevierd. Met dank aan de vader van Lotte voor het coachen van de wedstrijd.

Meer foto’s van deze wedstrijd: klik hier

Peter

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 oktober 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *