MB2 wint weer van Geel

De 8ste wedstrijd van het seizoen…, we moesten weer tegen Dynamo, dit keer tegen meisjes B3. We hadden ons goed voorbereid door de woensdag voor de wedstrijd een oefenwedstrijd te spelen tegen meisjes A1. Daardoor waren we voorbereid op een beetje tegenstand, want tja we waren nou eenmaal gewend geraakt aan het feit dat we iedere wedstrijd makkelijk met 4-0 wonnen. We wisten al dat deze wedstrijd geen eitje zou worden, maar we waren van plan om ook deze wedstrijd met 4-0 te winnen.
De eerste set was erg spannend in het begin ging het gelijk op, maar we wisten het moment te pakken en hadden nu een kleine voorsprong op Dynamo. Gelukkig wisten we die voorsprong uit te bouwen tot een winst van 25-16.
We gingen vol zelfvertrouwen de 2e set in en waren van plan deze set zeker niet te laten liggen. Ook in deze set ging het redelijk gelijk op, maar op het moment dat Renske aan serve kwam wist ze onder luid gejuich van de bankspelers en het publiek een geweldige serveserie neer te zetten waardoor we de set wonnen met 25-15.
We hadden nu zoveel zelfvertrouwen gekregen dat we hoe dan ook de 3e set zouden winnen, ten minste dat dachten we maar de set werd een stuk spannender dan we verwacht hadden. Dynamo wist een kleine voorsprong te behalen, onder andere doordat we minder nauwkeurig waren dan in de 1e en 2e set, maar gesteund door het publiek en de bankspelers raakten we ervan overtuigd dat we de set nog konden winnen. We speelden weer ons eigen spel en wisten zo weer terug te komen op een gelijke stand van 24-24.re-te-spannend! Het geluk was aan onze zijde, 2 keer een goede opslag, een laatste smash van Anouk en de set was binnen. 26-24 winst
We hadden nog zoveel adrenaline meegenomen van de 3e set dat het in het begin van de 4e set een beetje misging. We stonden nu achter maar door de juiste aanwijzingen en prikkels van de coaches en wat aanmoediging aan de kant kwamen we weer terug in de wedstrijd. Weer een paar goede opslagen van Renske en wat goede smashes van Celine en we liepen weer wat uit. We gingen lekker door en behaalden uiteindelijk de winst met 25-19, en dus de 4-0.
We lopen nu wat uit in de poule en staan nu 1e met 38 punten en 8 wedstrijden. Nu natuurlijk wedstrijden blijven winnen met 4-0, zo ook de wedstrijd van volgende week tegen Avior MB5.
Na de wedstrijd hebben we in de kantine van Dynamo ons nog te goed gedaan aan een teamschotel.
Dit was nog voor de zware 3-2 overwinning tegen Dynamo MB6. Keer op keer was er wel weer een reden waardoor we het niet konden bestellen, maar eindelijk was de (lang) uitge-stelde beloning er nu dan.

Fleur van Dijk, MB2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *