MB2 wint van Geel

Zaterdag was het zover, de 4e wedstrijd van het seizoen. Het zou een spannende wedstrijd worden, Dynamo MB6 tegen Alterno MB2. Dynamo stond bovenaan in de competitie, ze hadden in 5 wedstrijden nog maar 2 sets laten liggen, wij hadden 3 wedstrijden met 4-0 gewonnen.

Doordat veel mensen uit beide teams elkaar kenden waren we allemaal heel erg gedreven om te winnen. Judith kwam zelfs met de trein helemaal uit Winterswijk om mee te kunnen spelen. Ook Rutger (onze trainer) ging niet naar de wedstrijd van JC1, waar hij normaal coacht, om Raymond te helpen met het coachen van ons.

We gingen beginnen. De eerste set begon erg spannend, we gingen gelijk op, tot op het moment dat het helemaal inzakte bij ons. Van 12-12 ging het opeens heel snel naar 21-14 voor Dynamo. Uiteindelijk verloren we met 25-16. Dit was de eerste set die we verloren dit jaar.

We moesten niet meer denken aan de eerste set en alleen maar focussen op de rest van de wedstrijd. Deze set begon erg goed, op een gegeven moment stonden we met 5-15 voor. We wonnen de set met 16-25. Het stond 1-1 in sets.

De derde set ging weer moeilijker, het ging erg gelijk op maar uiteindelijk eindigden we met 25-22 verlies. We wilden natuurlijk winnen, dus we wilden de vierde set winnen om daarna een vijfde set te spelen.

De vierde set ging erg gemakkelijk, we waren veel sterker gaan spelen ten opzichte van de derde set en we wonnen met 6-25.

In de vijfde set waren wij weer het sterkere team, we wonnen met 9-15. We waren allemaal erg blij dat we gewonnen hadden, dat was waar we voor kwamen.

Dynamo MB6 staat nog steeds bovenaan met 25 punten in 6 wedstrijden, wij staan daaronder met 18 punten in 4 wedstrijden

Alieke Kunst

MB2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *