MB2 lekker op dreef

Zaterdag 13 oktober hadden we onze derde wedstrijd van het seizoen. We moesten spelen tegen Avior MB1. We begonnen de eerste set goed met een paar punten en daarna een mooie serviceserie van Melanie. We kwamen op een voorsprong van 7-1. Meteen daarna ging het iets minder goed. Avior ging beter spelen en wij konden onze pass niet onder controle houden. Avior kwam terug tot 11-12. De rest van de set ging het gelijk op maar we konden de set niet pakken. Avior won met 22-25.

We begonnen de tweede set met goede moed. We hadden net zoals in de eerste set een mooi begin en kwamen voor op 6-2. Hetzelfde gebeurde als in de eerste set: Avior kwam terug en liep uit tot 13-18. Wij gingen opeens veel beter spelen, we hadden een betere pass en de aanviel liep goed. We kwamen terug tot 17-19 en Renske serveerde de set uit tot 25-19.

Toen kwam de derde set. We begonnen matig en we liepen dus gelijk op met Avior. Het bleef de hele tijd gelijk, Avior had net zoals wij goede services en ook een goede pass. We bleven gelijk op tot 20-19. Alieke kwam toen aan serve en serveerde de set uit. Het werd 25-19.

We hadden allemaal geen zin in een 5-setter dus we moesten echt de vierde set winnen. We begonnen weer met heel veel energie. Alieke begon weer met serveren en wij kregen een mooie voorsprong van 6-0. Avior zakte een beetje in en wij stonden sterk te spelen. We wonnen de set dus ook met 25-14.

We hebben weer mooi 4 punten te pakken en staan nog steeds bovenaan in onze poule.

Alieke Kunst

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *