MB2 eerste training even wennen.

Oscar is druk bezig geweest om een goed veld te vinden voor de meiden om weer te kunnen gaan trainen. Toen hij dat eindelijk gevonden had liet hij dat enthousiast aan ons weten. Een mooi grasveld in Woudhuis met een net werd onze trainingsplek voor deze avond!

Nadat de dames op de fiets met de ballen op de rug waren aangekomen begonnen ze aan een goede warming-up. Ze hadden het natuurlijk koud, dus na een aantal loopvormen begonnen ze een beetje op te warmen. De meiden hadden er veel zin in om weer lekker te kunnen ballen met elkaar. De sfeer zat er goed in!

De eerste training is altijd even wennen, zeker buiten op gras. Maar het viel niet tegen en er werd veel gelachen samen. We hadden zelfs mensen die even kwamen kijken naar hoe leuk er werd gespeeld met zijn allen. Na een zekere 45 minuten hard gewerkt te hebben, besloten we om naar boven te lopen om daar warme chocomelk met zijn allen te drinken. Zo hoog op de bult hadden wij een leuk uitzicht om ons heen. Er werd nog veel gebabbeld, de meiden hebben elkaar natuurlijk een tijdje niet gezien. Nadat iedereen haar chocolade en slagroom snor schoongemaakt had was het alweer tijd om richting huis te vertrekken, het begon donker te worden.
Even samen beneden afgesloten en samen eruit gekomen dat het hartstikke leuk was! Ze hadden nu al zin in volgende week 😊

Quinty.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 februari 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • De meiden van B2 boffen maar met hun toptrainer Oscar de Ruig. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Goede aftrap voor de 2e helft van het seizoen. Ga zo door.