Mathijs Mast nieuw in bestuur

Op de algemene ledenvergadering van afgelopen donderdag hebben de aanwezige leden volmondig ingestemd met het toetreden van Mathijs Mast tot het bestuur van onze vereniging. Mathijs zal verantwoordelijk worden voor de portefeuille volleybaltechnische zaken en dus met name de komende jaren het volleybal beleid binnen de vereniging gaan bepalen. Het volgt daarmee Freek Meeske op die de functie gedurende een groot aantal jaren heeft bekleed.

Voor Mathijs een logische stap na zijn imposante volleybalcarrière die begon als mini bij Alterno en hem via PZ/Dynamo en het Italiaanse Edilesse Cavriago, dat uitkomt in de Serie A2,  naar 37 interlands voor Oranje bracht.

Op de ALV gaf Mathijs over deze stap aan: “Ik heb er wel enige tijd over moeten nadenken en dit thuis ook besproken, maar ik vind dat ik dit moet gaan doen. Alterno heeft mij heel veel gebracht. Niet alleen qua volleybalcarrière maar deze vereniging heeft mij ook gevormd als mens. Ik vind het dan ook logisch dat het nu tijd is geworden om iets terug te gaan doen.”

De positie van Mathijs zal zo veel mogelijk een beleidsmatige zijn. Indien mogelijk zal hij zich slechts in beperkte mate bezig houden met operationele zaken. Daarom is hij bij zijn aantreden dan ook druk bezig om de juiste mensen om zich heen te verzamelen, die het beleid Alterno-Mast in de toekomst ten uitvoer moeten gaan brengen.

We wensen Mathijs met deze mooie taak heel veel succes.

JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 september 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *