Massa nieuwe trainer vlaggenschip

Lars Olav Massa is komend seizoen de nieuwe trainer van het eerste herenteam, oftewel het Vlaggenschap van onze vereniging. Dat gaat vanaf september als Dros-Alterno Heren 2 in de derde divisie aan de competitie deelnemen. Volgt u het nog? De exacte reden waarom de teamnummering niet door de Nevobo is aangepast, en er dit seizoen dus geen Dros-Alterno Heren 1 is, ontgaat ondergetekende. Wellicht is het bij de bond te ingewikkeld om een twee in een één te veranderen, vindt men het gewoon te veel werk of is er een andere plausibele verklaring voor, maar ik ken deze niet.

Lars Olav dus. Na het vertrek van Paul ten Broeke, ik hoop dat het geen definitief vertrek is en dat we Paul komende jaren weer als trainer mogen verwelkomen, is lang gezocht naar een goede opvolger. Het bestuur is dan ook erg blij deze gevonden te hebben in de persoon van Lars Olav. De kersverse hoofdcoach van Alterno stelt zich hieronder kort aan u voor:

“Ik ben Lars Olav Massa en ga dit jaar de heren van Alterno 2 training geven. We heten Alterno 2 maar zijn het eerste herenteam. Raar maar waar.
Ik ben 51 jaar en heb mijn hele leven gevolleybald, de laatste jaren bij SSS Barneveld. Daar veel met jeugdige talenten gewerkt en gespeeld maar ook met mannen en vrouwen die al lang met het mooie spelletje bezig waren.
Ik ben samen met mijn vrouw anderhalf jaar geleden in Apeldoorn komen wonen, mijn twee kinderen (19 en 21) studeren en zijn de deur uit. In het dagelijks leven ben ik docent bewegingsonderwijs op het Christelijk Lyceum. Ook coördineer ik de eerste drie jaar van het atheneum.
Ik heb erg veel zin om bij Alterno aan de slag te gaan met een groot aantal goede volleyballers. We gaan proberen attractief volleybal te spelen waarnaar het leuk kijken is. Ik zie jullie allemaal graag op de tribune.”

Jos Mulder.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie