Mannen winnen, vrouwen verliezen

De mannen van Alterno wonnen zaterdag met 1-3 het uitduel tegen Aetos 2e. De vrouwen daarentegen gingen tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, het Talent team, met 3-0 onderuit.

De mannen van Alterno verzuimden zaterdag in het uitduel tegen Aetos alleen de bonusset te verzilveren. Indien dat wel was gebeurd dan had de ploeg van de afwezige coach Lars Olav Massa, de honneurs werden waargenomen door Mathijs mast, nog betere zaken gedaan in de strijd om de titel in de derde divisie. Tegenstander SSS kwam namelijk niet verder dan een 3-2 overwinning waardoor Alterno weer een puntje dichter bij de huidige koploper kon komen. Dat hadden er dus twee kunnen zijn maar de koek leek, nadat de derde set met 27-29 was gewonnen, toch een beetje op. Ook de eerste twee sets waren daarvoor al in Apeldoorns voordeel beslist.

Nog een goed nieuwtje voor Alterno. De volgende ronde van de beker is ook binnen vanwege het terugtrekken van tegenstander Rivo uit het toernooi.

Vrouwen

Voor de vrouwen was er minder goed nieuws. De ploeg van William Klaver leek na de winst tegen Fast en het punt tegen Set ‘Up ’65 afgelopen woensdag de weg omhoog eindelijk te hebben gevonden maar het Talent team bleek zondagmiddag een maatje te groot. Alterno verloop in drie sets en kan de nacompetitie niet meer ontlopen. (25-21, 25-19, 25-16)

JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 januari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *