Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Makkelijke winst in Houten

Geplaatst op 12 november 2017 door Jos Mulder

Tijdens de training van maandag werden kort de doelen herhaald die we met z’n allen tijdens het teamweekend hadden afgesproken. Wat die doelen zijn houden we voor ons zelf, maar we lopen goed op schema! Met Taurus als tegenstander werd besloten dat we met elke opstelling de strijd met Taurus aan konden gaan.
Dus zaterdag 11 november vertrokken wij om 14.00 naar Houten, in de kantine met wat eten en drinken op tafel werd de wedstrijd door Eric en Gert nog even doorgenomen. De coaches en supporters/lijnrechters van Taurus probeerden op allerlei mogelijke manieren onze opstelling te achterhalen, wat ze overigens niet lukte. Voor de wedstrijd sprak Eric even met de coach van Taurus die beweerde ons zo goed geanalyseerd te hebben, dat wij alleen van Taurus konden winnen met onze ervaren speelsters in het veld. Taurus kreeg de kans om dit te bewijzen, want maandag was door Eric al de opstelling bekend gemaakt. Zo begonnen wij om 17.00 de eerste set met Judith, Anna, Froukje, Kathy, Anneclair, Kimberly en Yvette. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, met een sterke service, een goede verdediging en vechtlust stonden we met een uur weer in de kleedkamer. Dat wij te sterk waren voor Taurus blijkt uit de setstanden: 15-25, 17-25 en 12-25. Door deze winst staan wij nu 2e in de competitie!
Door onze 3-0 winst op Dynamo dames 1 in de bekerwedstrijden mogen wij aankomende donderdag om 20.00 uur de 1/8e finale spelen tegen de eredivisie club Zwolle dames 1. Wij hopen op een volle tribune met veel mensen die ons aan komen moedigen!

Groetjes Daphne

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 12 november 2017 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter