MA2 pakt toch de winst

Vrijdagavond speelden we in Schalkhaar tegen Avior MA3. De 1e set verliep goed iedereen stond lekker en goed te spelen en we wonnen met 25-19. De 2e set gingen we een tijd gelijk op met avior, toen het 15-16 liepen we goed uit. Maar daarna lieten we ze toch dichterbij komen. Door wat peptalk van Wendy hebben we de set toch gewonnen (25-21). We dachten met z’n allen dit gaat een 4-0 worden, maar helaas de 3e set lieten we de tegenstander al heel snel uitlopen en speelden we heel slordig. Het gat van 6 punten wisten we niet te dichten en we verloren met 25-13, een set om gauw te vergeten.

Op naar de 4e set konden we er dan een 3-1 van maken? We begonnen deze set helaas weer heel rommelig, waardoor de tegenstander kon uitlopen. Maar we wisten ons te herpakken en slaagden erin weer wat punten in te lopen. Het was alleen net niet genoeg om te winnen. We verloren met 25-20.

De 5e set we waren gebrand om te winnen , we gaan toch niet deze wedstrijd verliezen? Deze set was spannend van begin tot eind. Erg mooie rally’s van beide kanten. Maar gelukkig wisten we deze spannende set te winnen met 15-13! En zo konden we drie punten mee nemen naar huis!!

Bedankt Daphne van der Haas en Kirsten van Egdom voor het mee spelen en het helpen winnen van deze wedstrijd!

Groetjes MA2 (Daniek)

Meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 maart 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *