Luna en Sanne naar finale Beachcircuit

Na de zaal komt het strand….Eind April al de laatste zaalwedstrijden gespeeld. Wat gaan we doen met onze tijd over?
Vorig jaar hebben wij voor het eerst een wedstrijd beachvolleybal gespeeld. Als echt zaalspelers was dit niet makkelijk en de echte beach trucjes kenden we nog niet. Dit jaar wilden we toch nog een nieuwe poging wagen en hebben ons ingeschreven voor het Junior Beachcircuit in de leeftijdscategorie onder de 15.

Door mee te doen aan de JBC toernooien kan je punten verdienen. Aan de hand van deze punten wordt er individuele ranking opgemaakt waar alle spelers uit heel Nederland op terug te vinden zijn.

Verschillende toernooien door het hele land hebben we gespeeld. En 4 keer zijn we eerste geworden. Nu weten we dat wij zijn geplaatst voor de finale van het Junior Beachcircuit op 26 augustus. Waar de beste 16 teams, de beste 4 teams uit elke regio, van het circuit tegen elkaar gaan strijden om de titel. Dit zal in Scheveningen zijn. Wij verwachten dat de andere 15 teams goede tegenstanders zullen zijn en wij hard moeten werken voor een hoge ranking. Maar we hebben er zin in en gaan er in elk geval een super leuk weekend van te maken.

Groetjes Luna Broekhuis en Sanne Konijnenberg

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 juli 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *