Linkerrijtje voor Dames 1

Afgelopen zaterdag speelden we alweer de laatste wedstrijd van 2016 tegen Eurosped uit Almelo. Een belangrijke wedstrijd want bij winst kwamen we weer een stap dichterbij het denkbeeldige linker rijtje en zou het gat met Regio Zwolle aanzienlijk groter worden. Helaas moesten we het wel stellen zonder onze Annemiek zij was na Juul/Roos de volgende die deelnam aan de griepepidemie..

We begonnen de wedstrijd met Silke, Joelle, Eline, Juul, Linda, Bregje en Roos.  Aan het begin van de wedstrijd speelden we wat slordig en gingen tot aan de 15 punten gelijk op met Eurosped. Maar mede dankzij een belangrijke serveserie van Carlijn haalden we de set met ruime cijfers binnen 25-18. Ook set 2 en 3 werden gewonnen met degelijk spel, 25-22 en 25-18. Anna Mebus die ingevallen was voor Bregje heeft het goed opgepakt maar ook Joelle die aanvallend haar puntjes heeft gescoord en zo nu en dan haar pass kwaliteiten liet zien verdiend een compliment. Een mooie teamprestatie en  een goede afsluiting van het jaar 2016.

Onze manager viel trouwens nog wat op! Is het toeval of ???? Sneek haalt na de wedstrijd tegen ons Quinta Steenbergen, Zwolle na de wedstrijd tegen ons Esther de Vries, bij Taurus komt Emma Rekar en Eurosped haalt na 2 dagen een Etse diagonaal. Laten we het maar op toeval houden Hans…..

Het was een moeizame start van de competitie, toch hebben we de draad weer weten op te pakken als team en eindigen we met 4 overwinningen op rij. WORDT VERVOLGT!!!!

Namens dames 1 willen we graag iedereen een hele fijne kerst toewensen en een gelukkig en sportief 2017.

Liefs, Rosita

Wedstrijdfoto’s

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 19 december 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *