Leukste dag van mijn leven

Afgelopen zaterdag (24-10) was het zo ver: mini van de week zijn bij HEREN 1!!! We waren er om 18.00u. Even omkleden in ons hele leuke mini-van-de-week-shirt en daarna mee-eten. Op de kaart stonden broodjes met ei (alleen maar. Was heerlijk) en soep (geen idee, die hebben we niet gegeten, maar hij was wel helemaal op. Tot de laatste druppel) Tycho had thuis al genoeg op, die was lekker snel klaar.
Na het eten even voetballen (dat kan toch niet jongens, het is een volleybal) met Sjors en Peter. Toen gingen we even inlopen en oefeningen doen. Daarna bespreking over de opstelling en waar we op moeten letten (volle flessen en goed aanmoedigen) toen gingen we gewoon op een stoel zitten bij de trainers in de hal, omdat we gewoon niet mee mochten doen. De heren gingen inslaan en serveren.
Voor de wedstrijd begint, moeten we allemaal op een rijtje staan en werden we aangekondigd als we heel fanatiek gingen zwaaien. Dat deden we natuurlijk!
Allemaal een handje geven bij het net en daarna mochten we de eerste bal opslaan. Bij Nathan was er meteen een punt (was eigenlijk uit, maar VCV-speler speelde de bal weer in het veld en de spelverdeler lette niet op), bij Tycho was er een rally en toen kwam hij in het net.
Toen begon de wedstrijd echt.
De 1e set deden we niets en moedigden we aan. De 2e set moesten we flessen vullen en gaven we de flessen aan. De 3e set niets te doen, alleen flessen aangeven. De 4e set weer flessen vullen en nu extra goed aangeven, zodat we de 5e set weer flessen konden gaan vullen. Het was niet gelukt. De flessen waren nog veel te vol. In de 5e set was er na de wissel een bordje kwijt van VCV nummer 5. Jesse had hem gevonden. Helaas verloren we.

Na de wedstrijd kregen we van de spelers hun handtekening op ons mini-van-de-week-shirt. We hebben ze allemaal, ook de trainers wilden we erop. Dat is gelukt.

Daarna nog een paar fotomomentjes en naar huis.

MANNEN: heel erg bedankt voor de leuke avond, ooit komen we ook in Heren 1!!
(Jelle: bedankt voor de opvang, het op de kop houden en de leuke foto’s)

Groetjes Tycho (het was super gaaf) en Nathan (leukste dag van mijn leven) JE1

Meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 oktober 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *