Leuke prijzen voor verkopers

Beste Grote Club Loten verkopers, denken jullie er nog even aan? Voor 1 november graag het boekje inleveren. Gooi het boekje in de witte brievenbus voor in het halletje van de Alternohal. Dan kunnen wij de loten verwerken. Ook kunnen we dan bepalen wie de meeste loten heeft verkocht.

De beste lotenverkopers ontvangen een fantastische SMASH!- rugzak met inhoud, een mooi wedstrijdshirt van Dames 1 én een kadobon van Intersport.

Voor de beste lotenverkopers is er een prachtige prijs (een rugzak, wedstrijdshirt en kadobon). Daarnaast ontvangt iedere verkoper die meer dan 20 loten verkoopt een kortingsbon voor het attractiepark Bobbejaanland, Duinrell of Slagharen.

Dus doe nog even je best en verkoop zoveel mogelijk loten. De opbrengst zal worden gebruikt voor het opknappen van de kleedkamers.

Wil je liever online de loten kopen? Dat kan. Gemakkelijker kan het niet. Vanuit je luie stoel direct loten kopen van Alterno. Ga naar deze link en vul de gegevens in. Koop nu een lot voor Alterno en klik op  ‘Steun ons’.


Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 oktober 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *