Leuke middag Jongens C2

Een leuke, sportieve maar vooral gezellige middag van jongens C2. Zoals alle uit wedstrijden verzamelen we bij Alterno, voordat we vertrekken eerst Julian feliciteren want die is jarig. We moeten naar Salvora Sporthal Tijenraan in Raalte. Als we Raalte binnen rijden is er een kermis . Achterin de auto werd al gelijk geroepen “gaan we straks naar de kermis” als jullie met 0-4 winnen gaan we dat doen.
Hidde coach van de jongens zei nog “dan moeten jullie goed je best doen” , want de thuis wedstrijd tegen Salvora die we afgelopen dinsdag hebben gespeeld ging gelijk op maar hebben de jongens met 3-2 gewonnen. Een van de vaders had tegen de jongens gezegd als jullie met 0-4 winnen dan krijgen jullie een teamschotel.
Het was een leuke wedstrijd de teams waren aan elkaar gewaagd, 1ste set: 23-25, 2de set: 24-26, 3de set: 14-25 en 4de set: 27-29. Een 0-4 overwinning voor de Alterno jongens C2. Super gedaan mannen.
Dus zoals beloofd we gingen naar het restaurant van de sporthal en de teamschotel werd besteld, deze werd met veel smaak door de jongens helemaal opgegeten.
Aangekomen bij de kermis gingen alle jongens in de botsauto’s de ene alleen de ander samen ook de coach en een aantal vaders stapte in een botsauto en gingen het bots gevecht aan met de kinderen.
Dus niet alleen een goede wedstrijd gespeeld, maar ook een gezellige middag met het team gehad.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *