Let it glow

Nieuwe mensen, nieuwe ideeën. Met veel energie en creativiteit is een nieuwe groep Alternoten bijeen geweest om van gedachten te wisselen over het Alterno-feest en de Week van Alterno. En er is weer een mooi programma uit naar voren gekomen. Het thema van het Alterno-feest is ‘Let it Glow – party’. Flitsende lichten op fluoriserende aankleding, dat is een prachtig gezicht. Een beetje muziek erbij en wat een Alterno feest zal het worden. Voor ALLE Alternoten. Dus noteer vast in je agenda: zaterdag 13 mei. (eerder is de datum van 20 mei genoemd, maar deze datum kun je doorstrepen0.

Ook zijn er volop ideeën voor de invulling van de week gelanceerd. Oude, bestaande activiteiten in een nieuw jasje, soms wat aanpassingen, maar feit is dat er gevolleybald wordt. De hele week van 6 mei tot 13 mei. Voor en door iedereen. Het gehele programma wordt in de loop van deze maand bekend gemaakt.

Ook zal er weer een week t-shirt komen. Voor de verzamelaars onder ons: a must have!!

Wil je op de hoogte blijven? Volg onze Alterno website, want daar zal steeds het laatste nieuws verschijnen. Heb je zelf suggesties, vragen of opmerkingen? Laat het ons weten, want wij doen dit voor alle Alternoten, dus ook voor jou!

Namens de weekcommissie (Kathy, Heleen, Maureen, Alexander, Jan, Karin, Willemien, Kim, Patricia, Rene, Esther, Peter, Marga. Monique)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 februari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *