Let it Glow: slotfeest 2017

Let it Glow: slotfeest seizoen 2017, ….. maar dat was nog niet het echt slot.

Een beetje later dan gebruikelijk, hierbij dan nog een korte weergave van de indrukken van het slotfeest. Let it Glow. Wat een mooi thema en wat hebben veel Alternoten gehoor gegeven aan de oproep om iets aan te trekken wat een mooi gezicht geeft bij neon-verlichting. Het was druk op de feestavond. We begonnen natuurlijk met de mini’s en hun ouders. Gedanst, gehost, spellen gedaan op de vloer, lekker gekletst, gezongen en natuurlijk de prijsuitreiking aan de kampioenen. Het moest feest zijn en het was een groot feest. De muziek, verzorgd door onze DJ Emiel, was prima; de barmensen verzorgen de drankjes en de aankleding zorgde voor een prachtig geheel. Met dank aan alle Alterno-week leden. Creativiteit ten top!

Na de mini’s liep het slotfeest vanzelf over naar het feest voor de jeugd en senioren. En als vanouds eerst de huldiging van de kampioenen. Henk, onze voorzitter, deed de prijsuitreiking in een lekker tempo, zodat kort daarna de muziek een standje harder kon. Ook DJ Dewi schoof aan. Het was gezellig druk, mensen begonnen voorzichtig wat te bewegen om vervolgens lekker los te gaan. Helaas moet dan rond 13.30 uur het licht aan, de muziek uit en de bar dicht. Ietwat teleurgesteld dat het alweer voorbij was, gingen Alternoten huiswaarts. Wat was de avond omgevlogen.

Met heel veel dank aan onze DJ’s Emiel en Dewi, onze sponsor Kugel, alle bardienst-mensen, onze portier, onze kassa-dame Marga, onze opbouwers (de gehele week-commissie met als bijzondere hulp Henk, maar zeker mag ik de anderen niet vergeten) en de opruimers op zondag. En dat waren er gelukkig ook een heleboel, zodat we op tijd naar huis konden om voor de buis te kijken naar Max en naar de wedstrijd waarin eigenlijk Feyenoord al kampioen had moeten worden (u weet hoe het is afgelopen).

Nu op naar het volgende feest. Het FFF feest. Final Fles/Fust Feest op 16 juni. Oftewel, de restjes opmaken. Gezellig met je team een spel doen, iets lekkers eten om nog net even voor de vakantie elkaar gedag te zeggen, elkaar plezier te wensen tijdens de vakantie en een tot ziens voor volgend seizoen.  En dit is dan wel het echte SLOTfeest. We starten om een uurtje of 20.30 uur en we weten nog niet hoe laat we gaan eindigen.

Monique

Voor foto’s van het feest: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 juli 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *