Lesje voor Dames Top

Dames TOP krijgt lesje van Heren 1: hoogtepunten en dieptepunten.
Als bedankje voor de inspanningen van afgelopen seizoen van Dames Top voor de heren van Heren 1, kregen wij een clinic. Bram, Jelle, Peter te M, Jesse en Peter S. kwamen onze training opluisteren. Om indruk op de heren te maken, werd er extra hard gewerkt door de Toppers. Er waren indrukwekkende missers naast fantastische hoogtepunten. Een opslagbal die net 4 cm boven de grond kwam; nog kreupeler dan anders in en uit het veld strompelen; een heer afblokken; , iedereen roept uit, maar jij wilt koste wat het kost de bal pakken om indruk te maken; een duik naar de bal, maar net daarvoor raakt iemand de bal nog aan en lig je daar voor niets; niet bedacht dat die 3 meter bal voor jou was; een topper die als een man slaat; enthousiast publiek met oog voor de hilarische kunsten; de doos met dropjes die niet open kan. Kortom, alle volleybal aspecten kwamen aan bod.

Na afloop een gezellig samen zijn in De Boei, met lekkere (en vooral veel) hapjes op tafel. Wit bier dat geen wit bier was naast het kopje thee, radler met en zonder alcohol, gehaktballen, nootjes, kaas, worst, koek, toost, komkommer, tomaatjes, bladerdeeghapjes, ….

Maar vooral: wat hebben we veel gelachen. Heel veel gelachen. En dat maakt dat het zo leuk was. Clinic? Daar hoor je toch iets van te leren? Hoe zo, wat geleerd?? Natuurlijk niet, maar daar ging het niet om. Het gaat om het plezier met elkaar. Wij zijn een vereniging waar teams en spelers elkaar kennen en wat voor elkaar betekenen. De heren van 1 hebben ons een clinic gegeven om ons te bedanken, voor iets wat wij graag voor hen hebben gedaan. Wat hebben wij dan gedaan? Gastvrouw spelen, ballenrollers opvangen en instrueren, tellen achter de wedstrijdtafel.

En op onze beurt willen wij de heren weer bedanken: het was gaaf, gezellig, plezierig en uiteindelijk ook wel zwaar. Want weet je, het inlopen vergde al meer inspanning dan wij normaal tijdens onze hele training doen. Spierpijn en bijna niet meer kunnen lopen de volgende dag hebben wij er graag voor over. Heel graag! Heren, bedankt.

Enne…. We hebben al afspraken staan voor volgend seizoen.

Monique

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie