Leo’s laatste

Aankomende donderdag, 30 juni, legt voorzitter Leo Dadema, na afloop van zijn laatste Algemene Ledenvergadering, na vier jaar voorzitterschap de hamer neer. Een opvolger is er nog niet, maar Leo vindt het na vier jaar voorzitterschap mooi geweest. “Een mooi moment om te stoppen”, vertrouwde Leo mij een paar maanden geleden toe. “Ik heb lang getwijfeld, wilde eerst nog doorgaan maar heb toch besloten dat het na vier jaar mooi geweest is. Ik ben nu nog in een goede conditie maar wil voorkomen dat ik straks op krukken de leden van deze mooie vereniging moet toespreken, een vereniging waar ik mij direct vanaf het begin uiterst welkom heb gevoeld”.  Een opvolger zal zich vanzelf wel aandienen, net zoals Leo in juni 2012 zelf een eind maakte aan een voorzitterloze periode van twee jaar.

De afgelopen vier jaar waren voor onze vereniging niet alleen sportief een uitermate succesvolle periode. Die begon met de nationale titel van de zitvolleyballers, en werd gevolgd door de bekerwinst, het Landskampioenschap van Dames 1 en de diverse Jaap van Kasteeltrofeeën en nationale titels bij de jeugd. Bovendien maakte het eerste herenteam de stap naar het hoogste niveau in de Nederlandse competitie. Ook in financiëel opzicht kende Alterno onder voorzitterschap van Leo Dadema een succesvolle tijd. De vereniging bleef ruim in de groene cijfers, ondanks een tweetal Europacup avonturen, en realiseerde diverse verbeteringen aan de eigen accommodatie, waaronder de dit seizoen gereed gekomen multifunctionele (business)ruimte.

Met stoppen van Leo komt er een einde aan vier jaar voorzitterschap en om maar eens een cliché te gebruiken: Het waren vier hele mooie jaren. Leo dankjewel! (JM)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 juni 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

  • Leo en Cisca, 4 jaar lang hebben we van je kennis, ervaring en netwerk gebruik mogen maken. Er zijn vele mooie dingen gebeurd. Wij wensen jou, samen met Cisca, nog een hele fijne, goede, gezonde tijd toe en hopen jullie nog vaak te zien in de Alternohal.
    Dank je wel voor alles wat je gedaan hebt.

    • Heb je al even niet meer gezien (heb je wel ff “gesproken” op fb) maar hoop jullie tzt toch weer snel in de hal mogen te spreken. Groetjes en geniet ervan!

  • Heel erg bedankt Leo!