Leo Bottema opvolger penningmeester André Tijhuis

Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen zondag 10 november is de ALV akkoord gegaan met de benoeming van Leo Bottema als opvolger van André Tijhuis. Daarmee is een einde gekomen aan een periode van 9 jaar waarin André als financieel verantwoordelijke man actief was voor onze vereniging. Het bestuur en de vereniging is hem daar uiteraard heel dankbaar voor. Zijn opvolger, Leo Bottema, die zichzelf hieronder kort zal voorstellen, wensen we evenveel plezier en succes als zijn voorganger.

Even voorstellen

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Leo Bottema, 48 jaar en getrouwd met Berma. Wij hebben 2 jongens bij de mini’s, Sjoerd (10) en Thijs (7). De jongens hebben eerst gevolleybald bij een andere volleybalvereniging en zijn sinds de zomer lid van Alterno. Zelf heb ik geen volleybalachtergrond (judo) maar Berma heeft wel ruim 15 jaar gevolleybald.

Tussen de enthousiaste vrijwilligers leerden wij op de startdag ook André Tijhuis kennen. Hij vertelde dat hij na 10 jaar penningmeesterschap naarstig op zoek was naar een opvolger. Toen keken Berma elkaar al aan. Later heb ik de taken doorgenomen van André en die liggen mij wel.

Zelf heb ik een achtergrond in accountancy en corporate finance. Daarna heb ik contact gelegd met André. Zo snel kan het gaan en op deze manier leer je de Alterno vereniging meteen goed kennen. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de vereniging waar onze jongens sporten en mijn steentje bij te dragen bij de vereniging samen met vele andere vrijwilligers!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 november 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties