Lennart is de opvolger van Fleur

De Groene Flits is veilig gesteld; wij zijn blij met Lennart! Heel jammer dat Fleur ons media team gaat verlaten vanwege studie en natuurlijk wensen wij haar veel succes. Maar hoe mooi is het dat er inmiddels ook alweer een opvolger zich heeft gemeld om dit op te pakken. Een oude bekende voor veel Alternoten: Lennart Fennema. Geweldig. Lennart, fijn dat je deze taak wilt oppakken. Succes met de 1e Groene Flits die naar alle waarschijnlijkheid in september uit zal komen. Voor degenen die Lennart nog niet kennen, stelt hij zich hieronder even voor.

Voorstellen

Ik zal me even voorstellen voor wie mij niet (meer) kent. Ik ben Lennart Fennema, bijna 46 jaar oud, getrouwd en vader van een zoon van 7. Ik volleybal vanaf mijn 15de als spelverdeler. Eerst heb ik de jeugd doorlopen om vervolgens te pendelen tussen heren 2, 3 en 4.

Na 12,5 jaar lid te zijn geweest (ik heb een jubileumspeldje) ben ik bij Arvevo uit Arnhem 3de divisie gaan spelen. Daar ben ik ongeveer 10 jaar lid geweest met een tussentijds uitstapje van 2 jaar bij Sovicos in den Haag. 5 jaar geleden ben ik noodgedwongen gestopt met volleyballen omdat er een melanoom (huidkanker) met uitzaaiingen in mijn nek ontdekt was. In mijn nek zijn de helft van mijn klieren en een nekspier operatief verwijderd. Om te voorkomen dat de kanker terugkwam heb ik bestraling en immunotherapie ondergaan. De immunotherapie moest stopgezet worden omdat mijn bijnieren niet meer werkten. Hier heb ik een bijnierschorsinsufficiëntie aan overgehouden. Stress en overmatige inspanning moet ik proberen te voorkomen, wat aardig lukt middels medicijnen. Onverwachte stress is helaas niet in te plannen en daarom ben ik sinds een jaar 100% afgekeurd. Ondertussen ben ik nu zo’n 2,5 jaar schoon. Vorige jaar ben ik op aanraden van mijn revalidatiefysiotherapeut volleybal weer gaan oppakken. Aangezien ik weer in Apeldoorn was komen wonen was er maar een club waar ik dat kon gaan doen uiteraard. Door mijn fysieke beperkingen wist ik niet wat mogelijk was en ben ik proefondervindelijk bij Heren 7 aangesloten. Al snel bleek dat ik meer kon dan verwacht. Dan begint het toch te knagen en ga ik volgend seizoen als spelverdeler aan de slag bij Heren 3.

Gezien het feit dat ik een achtergrond heb als grafisch vormgever/cameraman/fotograaf/editor en in het verleden al eens het “Krantje” (zoals de Groene Flits toen heette) opgemaakt had, was de keuze snel gemaakt om mij weer bij het AIT aan te melden. Door de corona maatregelen was het er nog niet van gekomen om iets te betekenen, maar alles is snel gegaan toen Fleur aangaf te stoppen met de Groene Flits. Ik heb mijzelf aangedragen als opvolger. Naast het opmaken van de Groene Flits loop ik met ideeën rond om Alterno wat meer op de kaart te zetten middels enkele video’s, maar dat staat nog erg in de kinderschoenen. Mochten er mensen zijn die daar ideeën over hebben of mee willen denken houd het AIT zich uiteraard aanbevolen.

Jullie zullen me vast eens in de hal tegenkomen in welke hoedanigheid dan ook. 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 3 juli 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties