Lekkere dag buiten.

Vrijdag was het eindelijk zo ver, de hockey clinic van AMHC.

De jongsten binnen Alterno waren als eerst aan de beurt. Een kleine warming up, een goede stick uitkiezen en snel aan de slag! Door te beginnen met een vorm van lummelen waren de meesten al heel snel heel actief bezig, dit kwam goed van pas tijdens de partijtjes die later gespeeld gingen worden.

Zo was er knotshockey, hockey met een plastic stick en balletje en natuurlijk ook het ‘normale’ hockey. Vanaf de kant zag het er heel leuk uit en er zijn veel positieve reacties uit voortgekomen!

Bij groep 2 en 3 begon het toch allemaal net wat minder soepel. “Het is zo veel rennen” en “Mag ik al water?” hebben we vaak gehoord. Dit zorgde niet voor minder plezier, er zaten zelfs wel een aantal tussen met veel talent voor het hockey 😉. Ook bij deze 2 groepen werd er begonnen met een warming up die er een klein beetje anders uitzag als die van de mini’s. Er werden een paar loop- en krachtvormen bedacht, deze vielen natuurlijk enorm in de smaak (vooral bij de oudste groep).

Ook deze groepen eindigden met verschillende hockeyspelletjes, iedereen was erg competitief en wilde graag winnen. Al met al een zeer geslaagde dag!

Klik hier voor alle foto’s

Film 1, Film 2, Film 3, Film 4, Film 5, Film 6, Film 7, Film 8, Film 9, Film 10

Namens de mini’s en jeugd van Alterno willen wij Daan Weisink, Peter Prins, Koen van Kreij en Twan Bouwman bedanken voor deze leuke dag.

Groeten,

Het Alterno-activiteitenteam.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 maart 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  • Volgens mij een geslaagd evenement: snuffelen bij de buren. Complimenten aanmaningan Monique, Isa en Daphne! Top gedaan meiden!

  • Ontzettend leuk en goed plan om sporten samen met andere verenigingen op te pakken. Er straalt plezier van iedereen af. En daar doe je het toch voor??