Laatste wedstrijd MB2

Voor de allerlaatste wedstrijd van het seizoen reisden we af naar Heino. Wij stonden op een 6e plek en Hevo stond 5 punten onder ons, op een 7e plek.
We begonnen erg goed. We waren scherp en we konden een mooie voorsprong opbouwen. Met een mooie service serie van Celine konden we nog verder uitlopen. We bleven goed spelen en wonnen de eerste set met 09-25.

In de tweede set speelden we minder goed en waren we niet zo scherp als in de eerste set. Hevo begon beter te spelen en we konden minder tegenstand bieden dan in de eerste set. We maakten veel fouten in de opslag en in het spel. We verloren de set met 25-22.
We begonnen de derde set goed. We stonden voor met 11-4. Toen ging de opslag naar de tegenstander en die liep weer in tot 13-13. Het werd vanaf hier erg lastig. Het ging erg gelijk op, maar uiteindelijk wonnen we met 24-26.

We begonnen de vierde weer prima. We stonden 10-3 voor, maar we konden geen goede pass meer brengen en de tegenstander had een goede opslag. Ze kwamen voor tot 12-15. Hierna ging het weer gelijk op en vanaf 19-19 hadden we de draad weer te pakken. We maakten punt na punt en we wonnen deze set met 19-25.
We hebben dit seizoen erg goed gespeeld. In de eerste helft begonnen we in de 2e klasse waar we erg goed hebben gespeeld en toen kampioen werden. We zijn gepromoveerd naar de 1e klasse en daar hebben we ook goede tegenstand geboden tegen de andere teams. Uiteindelijk zijn we op een mooie 6e plek geëindigd.

We hebben veel lol gehad dit jaar en we zijn erg naar elkaar toe gegroeid in de loop van het jaar, maar we hebben ons natuurlijk ook veel ontwikkeld. Dit dankzij onze trainers/coaches Rutger en Raymond. Bedankt!