Kugel Jeugdkamp 2023 vrijdag.

2 juni 2023, het is weer tijd voor ons jaarlijkse jeugdkamp. Met de begeleiding vertrokken we om 14:30 vanaf de Alternohal naar Heino om alles voor te bereiden. De volleybalnetten werden opgezet, lijnen scheefgetrokken, vlaggetjes opgehangen en verschillende spellen voorbereid.

(Foto’s en filmpjes onderaan deze pagina)

Rond 17:30 druppelen de eerste deelnemers binnen, shirts worden uitgedeeld en er wordt vast grondig gesproken over wat er dit kamp zou kunnen gebeuren.

Onder begeleiding van onze eigen Stef Stuntpiloot worden de kampregels uitgelegd en hierna mag de jeugd op zoek naar een geschikte kamer voor dit weekend. Hier en daar moest door de begeleiding nog wel geholpen worden met bedden opmaken…

Om 19:45 konden we eindelijk beginnen aan de eerste ronde met spellen. Deze stonden in het thema van Pasen, want dit weekend staat natuurlijk in het thema van feestdagen. Er worden paaseieren gevonden in de bosjes, ‘boeven’ gevangen tijdens het jachtseizoen en spullen uit alle hoeken en gaten getrokken tijdens de spullenbingo.

Dit zorgde ervoor dat de jeugd reuzehonger had gekregen, gelukkig hadden we onze welbekende broodjes knaks. 

De tweede ronde met spellen kon van start: Bij ‘raad de plaat’ gingen de voetjes van de vloer en werden de leukste nummers meegezongen terwijl er in het andere huisje verraders werden opgespoord tijdens het spel Weervolven. Verder waren er meerdere groepen aan het werk gezet in de ponytrail. Rennen, vliegen en duiken tijdens verschillende potjes lasergame.

De avond werd in stijl afgesloten. Iedereen kreeg een sterretje en we vierden gezamenlijk het oud & nieuw van dit kamp. Ondertussen is het 02:37 en is er in de huisjes op het Heino Summercamp nog volop gezelligheid te bekennen.

Tot morgen!

Kampcommissie

Olaf, Marnick, Stephan, Noa, Daphne, Loïs & Isa.

met dank aan Kugel ( René Kugel) , TTC Nederland ( Daniël v Bruggen) en Ghala ( Andre Jonker) voor het sponsoren van het jeugdkamp.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 juni 2023 door Peter Bredenoort
Share Button