Knaapen docent Nijntje Beweeg programma

Zoals al aangekondigd door de minicommissie, zal het komend seizoen het Nijntje Beweegprogramma worden opgestart. Dit is een spelenderwijs beweegprogramma voor de allerkleinsten (2-4 jaar). Omdat hoofdtrainer Eric Meijer al genoeg op zijn bordje heeft momenteel, heeft de minicommissie contact gezocht met Hilda Knaapen. Zij heeft ervaring in het geven van deze lessen bij KDO en introduceerde het afgelopen seizoen ook bij sv.Dynamo. Zij stelt zich hieronder aan u voor. (JM)

Hallo allemaal,

Ik ben Hilda Knaapen, ik ben 50 jaar, moeder van een dochter van 19 en een zoon van 16 en na de zomervakantie ga ik bij de mini’s van Alterno aan de slag. De afgelopen jaren heb ik training gegeven aan de mini’s van Dynamo, maar nu stap ik over naar Alterno. En Alterno voelt voor mij als thuiskomen. Jaren geleden heb ik hier 6 jaar met veel plezier gevolleybald maar door blessures moest ik helaas stoppen. Nu speel ik alweer een aantal jaren bij Dynamo en daar blijf ik volgend seizoen ook nog volleyballen. Als we dan ‘uit’ bij Alterno moeten spelen, voelt het heel vertrouwd en kom ik nog altijd veel bekenden tegen.

Ik zal sowieso op woensdagmiddag een aantal trainingen voor de mini’s van Alterno verzorgen en ik ben aanspreekpunt in de hal. Als er iets is, spreek me gerust aan of kom even kennismaken. Tevens ga ik op de woensdagmiddag het Nijntje beweegprogramma opzetten voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Doel van het Nijntje beweegprogramma is het spelenderwijs aanleren van motorische vaardigheden. Denk hierbij aan springen, klimmen, klauteren, kruipen, glijden, gooien, vangen, schommelen enz. Ontzettend leuk voor het kind én de ouder, want de ouders doen gezellig mee in de zaal. Als de kinderen alle vaardigheden beheersen, krijgen ze hun Nijntje beweegdiploma en daar maken we altijd een enorm feest van bij Monkey Town. Het Nijntje beweegprogramma geef ik tevens bij gymnastiekvereniging KDO en het afgelopen seizoen met veel succes bij Dynamo.

Ik verheug me erop jullie in de hal te zien.

Hartelijke groet,
Hilda Knaapen

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 november 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie