Kledinglijn en kleding webshop

Misschien heeft u het al voorbij zien komen, Alterno wordt aankomend seizoen helemaal in het nieuw gestoken. Verschillende mensen zijn druk bezig geweest om een uniek shirt te ontwerpen. Dit shirt zal worden gedragen door de gehele club, van mini’s tot aan de senioren . Als alles goed gaat, worden de shirts in augustus geleverd. De kledingcommissie zal per team een tas met shirts samenstellen en uitdelen. Deze shirts worden na iedere wedstrijd weer verzameld in de tas en worden door één ouder gewassen. Zo houden we de kleur en kwaliteit goed. Het shirt blijft eigendom van de vereniging, dus wees er zuinig op. Het is de bedoeling dat de leden zelf een eigen  Erima wedstrijdbroekje aanschaffen bij Tempelman. Hier wordt dan het Alterno-logo op gedrukt. Daarmee hebben we als vereniging helemaal een uniforme uitstraling.

Kleding webshop

Op de Alterno site is een button geplaats met een link naar de nieuwe webshop om kleding te bestellen https://vvalterno.clubwereld.nl. In deze webshop zijn tevens allerlei andere volleybal gerelateerde spullen te koop, zoals trainingsshirts, kniebeschermers, trainingspakken, inspeelshirts ect. Dit kan natuurlijk ook altijd direct bij Tempelman in de winkel. Van alle spullen die bij Tempelman besteld worden krijgen de leden korting op de advies prijs, tevens zal de vereniging ook weer een bijdrage krijgen van de gekochte artikelen.

Wil je liever eerst het broekje passen? Dat kan. Vanaf woensdag 5 augustus kan je bij Tempelman broekjes passen en bestellen. Voor passen graag een afspraak maken met Tempelman.

Tempelman, Prinses Beatrixlaan 297A, 7312 DG Apeldoorn, Telefoon 055 – 355 0038

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag: Tijdelijk gesloten

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 oktober 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *