Klappen is toegestaan

Vorige week speelden we uit bij de nummer 1 van de competitie. Onze libero stond op de schaats op de Weissensee, dus we waren blij dat Cynthia deze rol wilde vervullen. Van de wedstrijd weet ik uit verhalen dat het er niet in zat. We kwamen niet goed in ons spel en konden helaas niet laten zien wat we in huis hebben.

Vandaag willen we dat vervelende verliesgevoel weer achter ons laten en vol goede moed starten aan de nieuwe wedstrijd.

We zijn blij dat jullie allemaal weer in grote getale naar de hal gaan komen om ons aan te moedigen en natuurlijk mee te feesten!

Op het programma staat VC Utrecht. Zij staan 4e op de ranglijst en wij staan op plaatsje 8. Het verschil in punten is aanzienlijk, maar ja, volleybal is volleybal, de bal blijft rond en de hal is van Alterno! En dat is toch wel even lekker. De vorige wedstrijd tegen Utrecht was niet zo’n beste van onze kant, dus we willen graag een revanche.

Pass onder controle brengen, aanvallers in de juiste posities, gas erop en niet nadenken! Even alles op alles zetten om te laten zien wat we kunnen… en we kunnen wat, dat staat als een paal boven water!

He, wat leuk! Een paal boven water! Water is zweet, zweet betekent douchen, douchen is lekker, maar met deze douchekoppen, ben je snel klaar, ook dat staat als een paal boven water… Ware het niet dat er een douche- en zwembad feest is na onze wedstrijd!

HOPSA! Inzamelen maar! Betere douchekoppen is een feestje waard!

Dus mocht je dit nu lezen en denken: “Verrek ik heb nog niks te doen vanavond…” Ga naar huis, trek je bikini en badjas aan, kom terug, moedig ons aan en sluit aan bij het geweldige festijn! TOT ZO!!!!

Maar eerst orde van de dag, volleyballen met goed spel.

En ook daarvoor hebben we jullie steun nodig…

en klappen in bikini of badjas is toegestaan en dat vinden wij heeeeeel erg leuk!!!

Groetjes dames 2.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 januari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *