Klaar voor de start…!

Alhoewel bijna iedereen een lange geschiedenis heeft bij Alterno of na een omweg weer terugkomt, behalve Paula en Sophie is het ook leuk om even samen iets anders te doen dan volleyballen. Met een gezellige lunch bij Yume hebben we elkaar de hemden van het lijf gevraagd. Vooraf had iedereen twee vragen bedacht, die gingen in een grote pot. Aan tafel werd er om de beurt een vraag uit de pot gesteld aan iemand aan tafel.

Zo weten we dat:

 • Claudia haar quilty pleasure het foute uur van Q-music is,
 • Frans soms graag naar klassieke muziek luistert en dat het heel iets anders is als zijn gebruikelijke muziekkeuze “Rammstein”…
 • Wilfried vroeger iedereen op de middelbare school deed geloven dat hij iedere twee weken op vrijdagmiddag naar de ortho moest, eigenlijk was dit maar 1x per twee maanden…
 • Sophie lijkt op een giraf, volgens haar ouders,.. ze weet zelf alleen niet waarom. Wij vinden haar na de vragen meer een kleptomaan 😉
 • Noa is trots op haar diploma en is minder blij met haar vader in de ochtend:)
 • Fleur, als ze geboren zou zijn met een gave voor musical, ze dat boven haar volleybalcarriere zou hebben gekozen. Wij zijn heel blij met haar volleybalcapaciteiten!!!!
 • Imre ’s nachts wakker gemaakt kan worden voor p…. (vul zelf maar in)
 • Paula heel graag een wereldreis wil maken door Azië en voor onbepaalde tijd op pad wil. 
 • Barbara, op de vraag ‘eerst plassen dan omkleden of eerst omkleden dan plassen’ antwoordde: eerst plassen, dan omkleden, dan weer plassen.. Anne-Britt en Marloes konden dit beamen…. iets met kinderen???
 • Brittje Rosler liever op jungle expeditie met Wilfried dan elke trainen zijn benencircuit! Wrowl … de leeuw is los!
 • Britt van der Weij het niet kan laten om gekke manoeuvres uit te voeren in haar slaap. Die oefent staand in haar bed alle nieuwe tactieken die op de training aan bod zijn geweest. Zo worden wij dus beter! Heerlijk!
 • Dat we bij Silke en Gina zelf leuke verhalen mogen bedenken omdat ik die antwoorden gemist heb… ik dus heel hard nadenk over iets grappigs maar jullie wel kan vertellen dat Silke onze fantastische aanvoerder blijft en dat Gina de planken uit de vloer slaat!

Het was een heerlijke lunch met gezellige vragen dus een geslaagd uitje. Zo daar gaan we dan eindelijk bijna!

De korte periode van oefenwedstrijden is ook bijna afgerond.
Afgelopen zaterdag hebben we een driekamp in Sneek gespeeld.

Eerst tegen de dames van Sudosa Assen dames 2. Deze wedstrijd hebben met 3-0 gewonnen. We hebben goed kunnen slijpen aan ons eigen spel, dat nu nog meer van belang is als winnen, maar toch is winnen ook wel fijn.

Tegen de dames van Sneek dames 2 moesten we iets meer aanpoten. Uiteindelijk is de wedstrijd na 4 sets gestopt en stond het 2-2. Geen echte winnaar, maar ook hier is winnen nog ondergeschikt en hebben we goed spel laten zien.
We nemen de belangrijkste punten weer mee naar de training van maandag en de allerlaatste oefenwedstrijd tegen het Talentteam a.s. woensdag. Dat is echt de generale repetitie. Het niveau aan de andere kant van het net zal hoog zijn, dus we kunnen de laatste puntjes nog even op de i zetten zodat we zaterdag kunnen aantreden voor de eerste echte pot van het seizoen.

Dan mogen we aantreden in de mooie hal van Apollo in Borne. We hebben er ontzettend veel zin in.
Ik hoop van harte dat we snel veel supporters mogen ontvangen want we gaan er een mooi jaar van maken.

Dus hopelijk tot ziens in de hal. Zaterdag 26 september mogen we voor het eerst aantreden in onze eigen hal en wel meteen tegen onze stadsgenoot!

We hopen jullie daar te zien!

HUP GROEN!

Groeten Dames 1

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 september 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *