Kievit Sport & Voetencentrum Wender Pasdagen

Na vrijdagavond 25 augustus jl. hebben Alterno leden ook op zaterdagochtend 9 september jl. de kans gekregen om de nieuwste modellen Mizuno en Asics volleybalschoenen aan te schaffen via Kievit Sport incl. 20% korting. En ook om gebruik te maken van de expertise van Voetencentrum Wender. Zij weten als geen ander hoe je de kans op het krijgen van blessures met goed schoeisel kunt verkleinen. Een aantal leden is doorverwezen naar de praktijk voor het op maat maken van zooltjes. Ook zij zullen nu wellicht weer pijnvrij kunnen volleyballen. Top!

Uiteindelijk zijn 57 leden voorzien van nieuwe volleybalschoenen. Hartstikke mooi! Wij kijken terug op 2 succesvolle pasdagen. Gezien de positieve reacties gaan we dit volgend jaar weer aan het begin van het seizoen organiseren. 

En…. Speciaal voor degenen die niet zijn langs geweest op een van de pasdagen en/of degenen die al weer toe zijn aan een nieuw paar volleybalschoenen…. Het is de bedoeling dat Kievit Sport (samen met Voetencentrum Wender) in de 2e/3e week van januari een extra pasdag gaat verzorgen voor onze leden, incl. 20% korting. Gewoon weer bij ons in de sporthal. Ergens begin januari komen leveranciers nl. weer met nieuwe modellen volleybalschoenen.

Let op!  We hebben afgesproken dat leden die al een account hebben aangemaakt bij Kievit Sport (bijvoorbeeld tijdens een van de pasdagen) ook gebruik kunnen maken van 20% korting in de week van de pasdag!  

De volleybalschoenen kun je in die week dan gewoon via de webshop bestellen.

Handig als je al weet wat je maat is en welk model je wilt hebben, zonder dat je hiervoor naar de pasdag hoeft te komen. Houd de berichtgeving in de gaten. Ergens in november/december zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen. 

Iedereen veel plezier op de nieuwe volleybalschoenen!

N.v.A Sponsorcommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 oktober 2023 door Peter Bredenoort
Share Button