Kan Dames 2 stunten

Aanstaande zaterdag spelen we tegen de dames uit Utrecht. Op dit moment bekleden deze dames de koppositie in de Topdivisie. En daar staan deze meiden niet voor niets natuurlijk. Met de ervaren coach Arjen Schimmel aan het roer heeft Utrecht daarbij ook de luxe van een sterk en uitgebalanceerd team. Met een perfecte mix van ervaring (we kennen allemaal Bianca Gommans waarschijnlijk nog wel 😊) en jonge en talentvolle speelsters. Tot nu toe heeft deze ploeg laten zien het beste en meest constante team in deze competitie te zijn.
Onze eerste ontmoeting in de Galgenwaard eindigde in een relatief eenvoudige overwinning voor Utrecht: 3-0.

Maar…zaterdag komen deze meiden dus naar de Alternohal en wij zijn natuurlijk niet van plan om de punten ‘zomaar’ mee te geven richting Utrecht. Zelf kunnen we natuurlijk nog altijd alle puntjes goed gebruiken. En één ding is zeker: wij zijn aanstaande zaterdag sowieso de ploeg die de ‘vrije kaart’ in handen heeft. Dit betekent vol lef en met volle energie erin vliegen. Risico’s mogen we nemen en wat nu als dit een verrassend positief effect heeft? Zouden we dan zomaar een hele mooie stunt neer kunnen gaan zetten?

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en we kijken er naar uit om voor jullie als trouwe supporters in ieder geval een mooie en enthousiaste wedstrijd neer te zetten.

Zijn jullie erbij? Graag tot aanstaande zaterdag 9 maart in de Alternohal om 17.30 uur! 

Groeten,

Dames 2 Dros-Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 maart 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *