Kampioen van Apeldoorn

Recreantenteam Alterno 3 Kampioen van Apeldoorn, door Ronald Zenhorst! Jawel, wederom is er een team van Alterno Kampioen!!!

Afgelopen donderdag was alweer de 8e en laatste avond van de recreantencompetitie in Apeldoorn. Bij dit toernooi, met 12 teams van de verschillende Apeldoornse volleybalvereningen, wordt er 1x per maand gespeeld in de Mheenhal. De wedstrijden bestaan uit 2 sets van 15 minuten, waarbij het speelschema wordt bepaald aan de hand van de stand. Het is een mixtoernooi, dus een team bestaat uit 3 dames en 3 heren.

Vanuit Alterno deden er dit jaar maar liefst 4 teams mee aan het toernooi: Blues café, de Tuinmannen, Alterno 3 en Alterno 4. Deze doen het allen zeer goed, zoals ook te zien is aan het resultaat. Alle teams eindigden in de top 5!! Maar er kan natuurlijk maar 1 de beste zijn, en dat was dit jaar Alterno 3 (voor de meesten beter bekend als Recreanten 2). Dit team, door vriend en tegenstander geroemd om de gezellige en vrolijke sfeer, werd overtuigend kampioen na het hele seizoen al zeer constant en goed gespeeld te hebben. Ook op de laatste avond werd er slechts 1 set verloren. Dat was aan de Tuinmannen, die een welverdiende 2e plaats opeisten. Derde werden de Blues, met nieuwkomer Alterno 4 op een zeer respectabele 5e plek achter Pukul Terus. Nee, ook wij hebben geen idee wat dat betekent, maar volleyballen konden ze aardig.

Bij het feest na afloop werd de Nevobo teamschotel met veel smaak en in snel tempo weggewerkt, en de trofee in ontvangst genomen. Die liet de wenkbrauwen wel fronsen, want kampioen van Regio Oost zijn we nog lang niet, maar dat mocht de pret niet drukken. Onder het genot van een biertje is er nog gezellig nagetafeld, waarna iedereen voldaan en tevreden naar huis ging.

Zowel Alterno 3 als de Tuinmannen mogen nu meedoen aan de regionale kampioenschappen Oost in juni, die ook dienst doen als voorronde voor het NK Recreanten. Laten we hopen dat we ook daar de eer van Alterno hoog kunnen houden!

Kampioenen Olé Olé !!

Door: Roland Zenhorst, Alterno 3 (Recreanten 2)

Redactie: Helaas hebben we geen teamfoto van recreanten 2.

Uiteraard huldigen we ook recreanten 2 op de feestavond van 10 mei!.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 19 april 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties