Jongens F2 kampioen

In de weken voorafgaand aan de laatste mini competitiedag wordt duidelijk dat zowel jongens F2 als meisjes F5 kampioen kunnen worden. Het gaat erom spannen, want er zitten maar twee punten verschil tussen de beide teams.

De jongens gaan goed om met de druk en komen ’s ochtends ontspannen aan in Sporthal de Koekoek in Vaassen. Het inspelen gaat goed en ze zijn helemaal klaar voor de eerste wedstrijd tegen Auto van Oort Rebellen. Deze wedstrijd wordt overtuigend gewonnen. Daarna moeten de jongens nog een keer tegen hetzelfde team, omdat er nog een wedstrijd ingehaald moest worden. Ook deze wedstrijd wordt gewonnen.

De laatste wedstrijd moeten de nummers 1 en 2 tegen elkaar. Als blijkt dat de meisjes eerder die dag punten hebben laten liggen kan het al niet meer misgaan en zijn de jongens kampioen! Na het uitreiken van de medailles gaan de jongens omkleden en dan naar ‘De Boei’ voor felicitaties en een teamschotel. Hoewel ze erg hun best doen, lukt het niet om de teamschotel helemaal op te eten 😉 Gelukkig waren er supporters om ze daarmee ook te ondersteunen. Daarna nog even met z’n vieren de kunst afkijken bij Heren 1 die een wedstrijd speelt. Met een tevreden gevoel gaan de jongens weer naar huis.

Kampioensteam Alterno JF2 bestaat uit:

Niels Bakker
Jorn Beekman
Jorn Kneppel
Tiemo Buitenhuis
Arvid Beekman (Coach)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 juli 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie