Jongens CMV kampioen van Nederland

Op de finaledag van het NOJK, de Open Nederlandse jeugdkampioenschappen, hebben de jongste mannen het hoogste podium weten te bereiken. Jongens CMV is Nederlands kampioen geworden. Jongens A verloor de kruisfinale maar wist de troostfinale wel winnend af te sluiten met een 3e plaats als resultaat.Ook Jongens B deed het erg goed. Het team wist de kruisfinale te halen maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een vierde plaats. De overige teams (Meisjes C, Meisjes CMV en Jongens C) haalden de kruisfinales helaas niet. Toch hebben alle teams het weer prima gedaan en zijn we erg tevreden met het behaalde resultaat.

De Jaap van Kasteel trofee (overall klassement op basis van eindklassering van alle jeugdteams) gaat dit jaar naar Sliedrecht Sport. Bij hun werden Jongens A, B en C Ned. kampioen. Alleen de Jongens CMV moesten buigen voor onze mannen. We feliciteren Sliedrecht van harte. (JM)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 27 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Peter Schuitemaker

    Ik heb samen met Esther genoten van jongens A in de finale Open Club. Passie,beleving,samen en vooral mannelijk volleybal!