Jeugdkamp: Verloren schat

Jaja, het is zo ver, de tiende editie van het Alterno jeugdkamp komt eraan!  Dit jaar staat het jeugdkamp in het teken van een spannend en avontuurlijk mysterie. Jullie gaan een eeuwenoud raadsel oplossen dat grote gevolgen kan hebben voor de mensheid. Kom allemaal want wij hebben jullie hulp hard nodig…

Het weekend 12 Juli t/m 14 Juli 2019 is gereserveerd op het inmiddels bekende terrein voor ons: Heino Summercamp. Alle jeugdleden die tot de leeftijdscategorie A, B of C-jeugd behoren, mogen mee. Maar let op, de accommodatie is beperkt, dus vol=vol!, waarbij geldt: de volgorde van inschrijving is bepalend. Dus schrijf je direct in! De Inschrijving sluit op 1 juni!

De totale kosten van het kamp komen uit op 73,- per persoon en daar zit alles in (overnachting, eten, drinken, activiteiten en begeleiding). Ook dit jaar kun je direct betalen via Ideal (link onderaan bericht). Je kunt je aanmelden tot 1 juni!

Na de inschrijvingstermijn ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven van de kampcommissie een bericht met nog aanvullende vragen, zoals gebruik medicijnen, allergieën, bereikbaarheidsnummers en andere belangrijke zaken.

Overzicht:
Wat: We gaan naar het Heino Summercamp, waar we eten, slapen en allerlei activiteiten gaan ondernemen. 
Wanneer: In het weekend van 12 t/m 14 Juli 2019
Hoe: Je wordt op vrijdagmiddag rond 18.00 uur verwacht op het kamp; zondag 15.00 is het einde kamp!
Waar: www.heino.nl (om een indruk te krijgen, kun je even gaan kijken op de site van Heino Summercamps)
Wie: voor alle A, B en C-jeugdleden (maakt niet uit in welk team je speelt, als je maar tot deze leeftijdscategorie behoort).
Kosten: per persoon 73,-.
Inschrijven: je kunt je direct inschrijven en je ontvangt direct een betaalbevestiging. Klik hiervoor op de link onderaan dit bericht. 

Opgave is bindend. Nog vragen/opmerkingen, Mail ons!

We zien jullie graag in de zomer!

Groetjes de kampcommissie: Jordy, Jesse, Harold, Stephan, Isa, en Thijs!

Geef je nu op: klik hier(

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 juni 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *