Het Jeugdkamp komt er aan

Ook dit jaar organiseert Alterno weer het Alterno-jeugdkamp. Wij hebben voor het weekend 1 tm 3 juli gereserveerd op het inmiddels bekende terrein voor ons: Heino Summercamp. Alle jeugdleden die tot de leeftijdscategorie A, B of C-jeugd behoren, mogen mee. Maar let op, de accommodatie is beperkt, dus vol=vol, waarbij geldt: de volgorde van inschrijving is bepalend. Dus schrijf je direct in en dit jaar kun je ook direct betalen via Ideal.
De totale kosten van het kamp komen uit op 72,- per persoon en daar zit alles in (overnachting, eten, drinken, activiteiten en begeleiding).
Na de inschrijvingstermijn ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven van de kampcommissie een bericht met nog aanvullende vragen, zoals gebruik medicijnen, allergieën, bereikbaarheidsnummers en andere belangrijke zaken.

Om je goed voor te bereiden is het slim om een aflevering van Wie is de mol terug te kijken. Je weet maar nooit waaar 1 van de mollen/deelnemers je bij kunnen helpen.

Overzicht:
Wat? We gaan naar het Heino Summercamp, waar we eten, slapen en allerlei activiteiten gaan
ondernemen, waaronder natuurlijk volleyballen. Het thema dit jaar is wie is de Alterno mol.
Wanneer: In het weekend van 1 tm 3 juli 2016
Hoe: je wordt op vrijdagmiddag rond 18.00 uur verwacht op het kamp; zondag 16.00 is het einde kamp!
Waar: www.heino.nl (om een indruk te krijgen, kun je even gaan kijken op de site van Heino.nl)
Wie: voor alle A, B en C-jeugdleden (maakt niet uit in welk team je speelt, als je maar tot deze leeftijdscategorie hoort).
Kosten: per persoon 72,-.
Inschrijven: je kunt je direct inschrijven en je ontvangt direct een betaalbevestiging. Klik hiervoor op de bestelknop onderaan dit bericht.

Opgave is in principe bindend. Restitutie van het inschrijfbedrag is alleen mogelijk indien je door ziekte of een andere geldige en aantoonbare reden afmeld. De beoordeling ligt bij de kampcommissie.

Nog vragen/opmerkingen:
Namens de kampcommissie: Lysanne Leerkes (mail)
bestellen

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 23 mei 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *