Jeugdkamp 2023: thema Feestdagen 2, 3 en 4 juni

De voorbereiding voor het Alterno jeugdkamp 2023 is in volle gang! Komend jaar staat het jeugdkamp in het teken van de feestdagen. Wie houdt er van de kerst en kan het hardst een sneeuwballen gooien. Wie houdt er van pasen, kun jij goed eieren zoeken? Op welke dagen vallen de feestdagen? Elk moment van de dag een ander thema.  

Het weekend 2 juni t/m 4 juni 2023 is gereserveerd op het inmiddels bekende terrein voor ons: Heino Summercamp. Alle jeugdleden die tot de leeftijdscategorie A, B of C-jeugd behoren, mogen mee. Maar let op, de accommodatie is beperkt, dus vol=vol!, waarbij geldt: de volgorde van inschrijving is bepalend. Dus schrijf je direct in! Je kunt je aanmelden tot en met 31 maart

De totale kosten van het kamp komen uit op €86 per persoon en daar zit alles in (overnachting, eten, drinken, activiteiten, begeleiding en reserverings-annuleringskosten €16).  

Door het stijgen van alle prijzen in het land, hebben wij hier helaas ook mee te maken.  

Inschrijven kun je doen door onderstaande QR-code (gebruik je camera op de telefoon) of klik HIER om de URL-link te gebruiken: 


Overzicht:
Wat: We gaan naar het Heino Summercamp, waar we eten, slapen en allerlei activiteiten gaan ondernemen. 
Wanneer: In het weekend van 2 t/m 4 juni 2023.
Hoe: Je wordt op vrijdagmiddag rond 18.00 uur verwacht op het kamp; zondag 15.00 is het einde kamp!
Waar: www.heino.nl (om een indruk te krijgen, kun je even gaan kijken op de site van Heino Summercamps)
Wie: voor alle A, B en C-jeugdleden (maakt niet uit in welk team je speelt, als je maar tot deze leeftijdscategorie behoort).
Kosten: per persoon €86. 

Inschrijven: Je kunt direct inschrijven via bovenstaande QR-code (gebruik je camera op de telefoon) of klik op de URL link doen 

Nog vragen/opmerkingen, Mail naar jeugdkamp@alterno-apeldoorn.nl! 

We zien jullie graag in de zomer! 

Groetjes de kampcommissie. 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button