Kugel Jeugdkamp 2022: Jongens tegen de meiden

Het Alterno jeugdkamp komt eraan! Komend jaar staat het jeugdkamp in het teken van een strijd tussen de Jongens en de Meiden. Wie is het slimst en wie is het sterkst. Je kunt nu al punten verdienen door je in te schrijven voor het jeugdkamp, hoe eerder je bent hoe meer punten je kunt verdienen. Sstt er zijn meer meiden! De jongens zullen nog beter hun best moeten doen. Geef je daarom snel op!!!

Het weekend 10 Juni t/m 12 Juni 2022 is gereserveerd op het inmiddels bekende terrein voor ons: Heino Summercamp. Alle jeugdleden die tot de leeftijdscategorie A+, A, B of C-jeugd behoren, mogen mee. Maar let op, de accommodatie is beperkt, dus vol=vol!, waarbij geldt: de volgorde van inschrijving is bepalend. Dus schrijf je direct in! Je kunt je aanmelden tot en met 31 maart!

De totale kosten van het kamp komen uit op 82,50 per persoon en daar zit alles in (overnachting, eten, drinken, activiteiten en begeleiding). Ook dit jaar kun je direct betalen via de link onderaan dit bericht.

Rond de maand mei ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven, van de kampcommissie een bericht met nog aanvullende vragen, zoals gebruik medicijnen, allergieën, bereikbaarheidsnummers en andere belangrijke zaken.

Overzicht:
Wat: We gaan naar het Heino Summercamp, waar we eten, slapen en allerlei activiteiten gaan ondernemen. 
Wanneer: In het weekend van 10 t/m 12 Juni 2022. Onder voorbehoud van coronamaatregelen.
Hoe: Je wordt op vrijdagmiddag rond 18.00 uur verwacht op het kamp; zondag 15.00 is het einde kamp!
Waar: www.heino.nl (om een indruk te krijgen, kun je even gaan kijken op de site van Heino Summercamps)
Wie: voor alle A+, A, B en C-jeugdleden (maakt niet uit in welk team je speelt, als je maar tot deze leeftijdscategorie behoort).
Kosten: per persoon 82,50.
Corona: tijdens het inschrijven krijg je een betaalverzoek van 10 euro, deze zal in verband met reserveringkosten etc. niet terug gegeven worden. Overige kosten worden gevraagd om eind April / begin mei te betalen. Deze kosten zullen bij afmelding in kader van corona  worden terug gegeven.

Inschrijven: je kunt je direct inschrijven door in de webshop je gegevens in te vullen bij de betaling van 10 euro

Nog vragen/opmerkingen, Mail naar jeugdkampalterno@gmail.com!

We zien jullie graag in de zomer!

Groetjes de kampcommissie.

Om je in te schrijven en de inschrijfkosten van 10 euro te betalen klik je hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 27 maart 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *