Jeugdcommissie bedankt Vincenzo

Vincenzo bedankt! Vincenzo Valenti gaat helaas stoppen met zijn werkzaamheden binnen de jeugdcommissie als jeugdcoördinator selectielijn van de jongens. Vincenzo is een rustige man, die altijd zeer duidelijk in zijn woorden is,  opkomt voor de jeugdspelers en een heldere kijk heeft in welke jeugdspeler veel potentie zit. Na vele jaren van adviseren, gesprekken voeren en wijze woorden is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Vincenzo zal niet stoppen bij Alterno maar hij gaat zich richten op onze toppers bij Dames 1. Hij zal de krachttrainingen gaan verzorgen. Krachttraining is echt het vakgebied van Vincenzo. Zo heeft hij vorig seizoen onze jeugdtrainers  door middel van een lezing ook een duidelijk advies gegeven van wat wel en niet kan aan krachttraining voor jeugdspelers.  We verwachten ook dat de meiden van Dames 1 zich zeker in het zweet zullen werken J

Ook bij de jeugd hoeven we Vincenzo niet helemaal te missen, want in het OFO-project zal hij gaan meeschrijven aan het technisch beleidsplan met betrekking tot de fysieke ontwikkeling van jeugd.

Vincenzo zal zijn werkzaamheden overdragen aan Richard Pol en hij zal de nieuwe jeugdcoördinator selectielijn van de jongens worden.

Wij willen Vincenzo heel erg bedanken voor al zijn inzet en steun voor alle jeugdspelers de afgelopen jaren en we zullen je missen bij de jeugdcommissie.

Jacqueline Koopman, jeugdcommissie.

 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *