Jeugdcie start OFO

Help mee om jeugdopleiding van Alterno een impuls te geven! In samenwerking met Topsport Gelderland ondersteunt de Nevobo acht verenigingen bij het opzetten en versterken van hun jeugdopleiding. Het project Ontwikkelfasegericht Opleiden (OFO) biedt een unieke kans om een flinke impuls aan de kwaliteit van de jeugdopleiding te geven! Alterno is geselecteerd als één van deze acht.

Kom naar de informatie avond voor ouders en leden!
Vertrouwen, respect en samenwerken vinden we bij Alterno belangrijk. Vanuit die kernwaarden willen we onze jeugdopleiding een impuls geven, zodat onze jeugdspelers met nog meer plezier wedstrijden spelen en trainen. We gaan flink investeren in onze trainers en bieden hen handvatten om leuke en goede trainingen te geven. Daarnaast gaan we de trainers structureel ondersteunen met trainersbegeleiders. De trainingen zullen daardoor nog beter aansluiten bij het niveau van de spelers.

Het project OFO zal ons hierbij ondersteunen. We krijgen hulp bij:
– Het opnieuw ontwikkelen van ons technisch jeugdbeleidsplan met aandacht voor de verschillende ontwikkelfasen die sporters doorlopen.
– Het opleiden en bijscholen van onze jeugdtrainers, zodat zij uitvoering kunnen geven aan het jeugdbeleidsplan. De trainers krijgen handvatten over wat ze spelers op een bepaald niveau kunnen leren en uitdagende oefenstof waarmee ze dit kunnen bereiken.
– Het opzetten van trainersbegeleiding, waardoor trainers kwalitatief goede en ook leuke trainingen kunnen verzorgen, met als resultaat dat spelers en trainers langer behouden kunnen worden voor de club.

Op dinsdag 12 juni vertellen we jullie graag meer over dit project: wat gaat er gebeuren, wat merken jullie als ouders/leden hiervan en: hoe kun je hier zelf iets aan bijdragen? We houden rekening met een flinke opkomst, omdat we alle ouders uit de 15 deelnemende teams persoonlijk uitnodigen. Daarnaast zijn andere belangstellende van harte welkom!

Wanneer: dinsdag 12 juni 2018
Tijd: 19.30- 21.30 uur
Waar: Rabobank, Eendrachtstraat 133, Apeldoorn

Laat even weten of je komt, zodat we de zaal en koffie daarop kunnen afstemmen. Graag uiterlijk op 5 juni aanmelden door te mailen naar jeugdcie@alterno-apeldoorn.nl.

Namens de Werkgroep Alterno OFO-project. Rob van den Dool

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *