JAAAAH. WE mogen weer!

Per zaterdag 5 juni verdwijnt de 1,5 meter afstandsregel tijdens het sporten voor iedereen, binnen en buiten! Dat is goed nieuws. Ook kunnen er weer wedstrijden georganiseerd worden voor jeugd t/m 17 jaar in de regio én onderlinge wedstrijden binnen de vereniging voor iedereen.

Wat betekent dit voor Alterno en haar leden?

Binnen en buiten volleybal:

  • Iedereen mag weer in teamverband trainen, jong en oud.
  • De 1,5 m afstand houden is niet meer nodig, tijdens het sporten (daar buiten wel).
  • De trainer noteert wie er komt trainen, zodat altijd, achteraf, nagegaan kan worden wie er geinformeerd moet worden indien er een besmetting wordt geconstateerd. Dan kan de trainer deze mensen informeren en als nodig, vragen om zich te laten testen.
  • Kleedkamers en douches gaan weer open vanaf 7 juni (Nb de douches mogen alleen gebruikt worden door Alternoten die BINNEN hebben getraind).
  • Draag een mondkapje indien je niet op het veld bent >13 jaar (dus bij binnenkomst in de hal en zodra je het speelveld verlaat).
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • En daarnaast gelden de maatregelen zoals we die al langere tijd kennen: heb je klachten, kom dan niet trainen. Laat je testen en laat de trainer de uitslag weten.

Dit alles betekent dat we ‘onderlinge’ toernooitjes mogen organiseren voor Alternoten ouder dan 17 jaar. Dus houd de website in de gaten, want we maken hier zeker gebruik van in de zomer-periode.  En je kunt natuurlijk zelf al teams uitdagen voor een onderling wedstrijdje. Voor de jeugd mag er zelfs meer en mogen toernooien binnen de regio weer plaatsvinden.Zie ook: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/05/28/stap-3-iedereen-kan-weer-echt-volleyballen

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 juni 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *