Ja, we mogen weer !!!

Clubhuis Alterno is weer (als pilot) open  

Het Nieuw Normaal, wat is dat en hoe gaan we dat regelen?? Er is een hoop discussie aan vooraf gegaan, een hoop bedacht en nu gaan we het dan proberen in het echie. We gaan het clubhuis openen. Met alle maatregelen die daarbij horen. We gaan van start, wetende dat er ook nog wel eens iets niet goed is geregeld, net niet goed gecommuniceerd is, of toch nog iets anders moet worden aangepakt.

 Maar… we mogen weer. We mogen weer gezellig na afloop van een training of wedstrijd bijkletsen. Want volleybal is en blijft een teamsport en met een team onderhoud je ook sociale contacten. Zeker zo belangrijk. Maar het is spannend. Kunnen we voldoen aan alle richtlijnen, gaan de volleyballers en supporters zich hier aan houden? We hebben vertrouwen. Dus vanaf dinsdag 8 september is het clubhuis weer open. Nog niet volledig, want we draaien een pilot. In de trainersapp is daarover gecommuniceerd. Er moet, zeker de 1e 2 weken iemand aanwezig zijn die toezicht houdt. We willen dit, vooralsnog, niet neerleggen bij de bardienst. Eerst maar eens even oefenen, bijsturen en evalueren.  

Wil je dus iets drinken voor of na afloop van de training? Laat je trainer dat verzoek doen in de trainersapp. En zorg voor een aanspreekpunt, zodat die persoon even meegenomen wordt in de aangepaste looproutes etc.

Ook tijdens wedstrijddagen willen we ons clubhuis weer openstellen. Ook dit met de nodige aanpassingen. 

Maar we gaan ervoor en we kunnen dit samen.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 oktober 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *