Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Intersport wordt DAKA

Geplaatst op 28 februari 2018 door Jos Mulder

De afgelopen jaren is Intersport Jonker nauw verbonden geweest aan onze vereniging. Onze verenigingsleden konden bij Richard Klein en zijn medewerkers rekenen op de prima service op het gebied van schoenen, kleding en accessoires. Intersport Jonker is sinds jaar en dag ook trouw sponsor van onze vereniging. Vanaf heden is Intersport Jonker overgenomen door DAKA Sport. DAKA Sport is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de sportartikelen.

DAKA Sport heeft 14 filialen in heel Nederland en staat bekend om haar ruime sportcollecties en wintersportspecialisme. Aan de Voorwaarts, naast het Omnisport, zullen DAKA en Intersport Jonker hun krachten bundelen. Als Alterno zijn we erg tevreden over de service van Intersport Jonker, wat zich kenmerkte door de uitstekende klantbediening. DAKA heeft aangegeven dit zeker te willen continueren.

Bij DAKA Apeldoorn zullen dan ook alle vertrouwde medewerkers van Intersport Jonker weer in de winkel aanwezig zijn.

Het bestuur van Alterno wil Monique en Richard Klein bij deze bedanken voor de erg prettige samenwerking de afgelopen jaren en ze veel geluk en succes toewensen voor de toekomst.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 juli 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter