In Sneek tegen Sneek

Afgelopen zaterdag speelden we tegen Sneek in Sneek. De eerste set begonnen we moeilijk, maar na een kleine achterstand wisten terug te vechten. Het was niet goed genoeg om de achterstand in te halen en verloren de set met 14-25. Ook in het begin van de 2e set hadden we het moeilijk, maar na een achterstand konden we de knop omzetten en begonnen punten te pakken. Er werden lange rally’s gespeeld en aan beide kanten werden de onmogelijke ballen van de grond gehaald. Helaas was dit niet goed genoeg en verloren met 14-25. De 3e set begonnen we erg sterk, we scoorde bal na bal en wisten een voorsprong te pakken. Aan het einde van de set begon Sneek terug te vechten en wisten de voorsprong in te lopen. We bleven doorgaan en wisten de set te winnen met 26-24. De 4e set ging aardig gelijk op, punt na punt werd gescoord maar Sneek geeft niet op. Na een spannende slotfase waar het gelijk op ging wist Sneek 1 punt voor te staan en op 23-24 het laatste punt voor de overwinning te pakken.