House of Tall Speeddate voor lange mensen

Beste volleybal liefhebber, 

Misschien had je het al ergens gelezen of gehoord, maar bij House of Tall wordt op woensdagavond 14 februari een Speeddate avond voor lange mensen gehouden. Als lange vrijgezel krijg je de kans om op een leuke en snelle manier andere lange singles te ontmoeten in een gezellige en informele setting. 

Nu hebben we al aardig wat aanmeldingen ontvangen van lange dames, maar de aanmeldingen van lange mannen blijft nog wat achter…..Wil jij ook – onder het genot van een hapje en een drankje – andere lange mensen te spreken en misschien zelfs de liefde van je leven te vinden? Meld je dan aan via: https://www.houseoftall.nl/inschrijving-speeddate-avond.html

Deze ongedwongen speeddate avond is bedoeld voor single mannen (> 1.90 m) en single vrouwen (> 1.80 m) boven de 18 jaar die op zoek zijn naar een relatie, date of vriendschap.

House of Tall is geen datingbureau, maar we vinden het leuk om lange mensen bij elkaar te brengen en willen dat met deze avond faciliteren.
Voor de speeddate avond vragen we een bijdrage van € 15,-. Je krijgt hiervoor tijdens de avond diverse hapjes en drankjes. Maar..….. je deelnamebewijs is meteen een kortingsbon van € 15,- voor je eerstvolgende aankoop in de winkel van House of Tall*.

Locatie     : winkel House of Tall, De Eglantier 142 in Apeldoorn
Ontvangst: 19.15 uur
Aanvang  : 19.30 uur
Kosten     : € 15,-

𝐇𝐨𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐢𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤?
Je bestelt via de webshop een kaartje in de leeftijdsgroep waarin je wilt daten. We proberen je zo goed mogelijk in te delen bij de categorie van je wens. Dit hangt uiteraard af van het aantal aanmeldingen. 

Op de avond zelf zorgen wij voor gezellige zitjes, leuke aankleding en een leuke sfeer. De dames blijven zitten en de heren verhuizen van de ene tafel naar de andere. Je krijgt 5 minuten de tijd om met elkaar te praten. Gedurende de avond heb je de kans om met verschillende lange mensen te praten en te zien of er een klik is. Je krijgt een matchkaart waarop je aangeeft met wie je na deze avond nog wilt afspreken. Als er van beide kanten een match is, ontvang je elkaars gegevens. En wellicht heb jij dan op 14 februari jouw Valentijn!
We kijken ernaar uit om je te zien op de avond zelf! 

We verzoeken je om op tijd aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. 

*De korting geldt van 15 februari t/m 15 mei 2024 bij een minimale besteding van € 100,-. Niet geldig in combinatie met andere acties

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 12 februari 2024 door Peter Bredenoort
Share Button